Bine ati venit pe site-ul Dey Security Divizia Medicala !

dey-security-ambulanta-cluj     Dey Security Divizia Medicala este primul serviciu de ambulanta privata din Cluj Napoca care a fost infiintata in urma divizarii sale dintr-o companie ce avea ca obiect de activitate paza si protectie. Dey Security Divizia Medicala ofera servicii medicale complete, de o calitate superioara.

Compania Dey Security Divizia Medicala se afla intr-o permananeta dezvoltare si dotare, cuprinzand servicii medicale diversificate si ambulante dotate cu toata aparatura necesara urgentelor majore si minore.

Dey Security Divizia Medicala a fost infiintata in anul 2011 ca un serviciu privat de ambulanta in Cluj Napoca, fiind acreditati atat de Directia de Sanatate Publica Cluj cat si de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Pentru ca Dey Security Divizia Medicala pune foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite, am reusit sa ne facem o reputatie excelenta in ceea ce priveste profesionalismul, punctualitatea si politetea echipajelor noastre. Suntem in permanenta deschisi la problemele ridicate de partenerii nostri si ne implicam in mod responsabil in rezolvarea lor.

In fiecare an raspundem la peste 8.000 de solicitari fie ele de transport medical asistat/neasistat al pacientilor, consultatii de urgenta la domiciliu cat si de asistenta medicala la diferite evenimente sportive / culturale.

Din 2011 pana in prezent acoperim 90 % din serviciile de urgenta la competitii sportive, raliuri, manifestatii, concerte si alte evenimente.

Din 2011 asiguram asistenta medicala de urgenta si serviciu de transport medicala asistat/neasistat in toata europa, 24/24, 7/7.

Aria noastra de expertiza include si transporturile medicale in strainatate: Ungaria, Austria, Germania, Franta, Italia, Spania, Elvetia, Serbia, Turcia, etc….

Investim constant într-o infrastructură medicală puternică definită prin calitate și promptitudine, țintim către îmbunătățirea calității vieții printr-un sistem de sănătate complex.

Acordam atenție pacienților nostri oferind servicii medicale integrate atât la domiciliu prin consultații și tratamente, cât și în cadrul cabinetului de neurologie.

Oferim atenție prin serviciul de Ambulanță Dey Security Divizia Medicala încă din anul 2011 și continuăm să  dezvoltăm o echipa solidă de cadre medicale sub emblema deontologie medicale.

 Parcul Nostru Auto:

3 Echipaje de Urgenta si Transport Asistat

2 Echipaje de Urgenta Majora si Transport Asistat

2 Echipaje de Transport Neasistat

1 Echipaj de Urgenta Off Road (4X4) 

1 Centru de Comanda Mobil.

Parteneri
frg
blaj alive
medlife
green
redbull
autonet
scorseze
world class
untold
frf
frj
Jazz
Dumbrava
runners
FRH
JUCU
TOPMED
Libra Film
Cff Clujana
Ardealu
Club U Cluj
Cluj Arena
CAS Cluj
Artmania
Ce spun clientii despre noi!